FAQ

Ja det kan man, det er naturligvis mest optimalt med en gravel/CX cykel, men man kan også deltage på både mtb og racercykel. Det er ikke tilladt med E-bikes af nogen art. 

Al parkering sker ved Broløkke Herregård

Ja, alle kan deltage, man skal blot være opmærksom på at ruten på 126 km er langt mere krævende end hvis det var et landevejsløb, så det er for seriøse cyklister i god form. Ruten på 68 km kan håndteres af alle, som cykler på landevejene.

Der er ikke cut-off tid på løbet

Startnummer kan afhentes på Broløkke Herregård fredag den 30/8 16-17.30 eller på løbsdagen fra kl 8. Løbet starter kl 10.

Langeland Rundt kan ikke stilles til ansvar for beskadiget udstyr som følge af deltagelse i løbet. Men der vil hjælpere, som cykler me dpå ruten, og der vil være ekstra udstyr ved depoterne.

Ja der er depoter fordelt over hele ruten og med masser af væske og mad. Hvis der er specielle ønsker til energi indtag, så medbringe gerne dit eget udover indholdet i depoterne. Der vil være i alt 4 depoter på ruten.

Ja, der vil være såkaldte ”Slangeryttere” som kører med i løbet, hvor det vil være muligt at købe ekstra slanger til en fordelagtig pris. Samt mulighed for at købe ved start og i depoterne. Medbring som minimum 2 stk. ekstra slanger fra Start. 

Ja, der vil blive anvist et sted til opbevaring af tasker inkl. startnummer, men det vil være på eget ansvar.

Nej, ruten vil være opmærket med små lyserøde flag og der vil være rute vejvisere på strategiske steder undervejs. Der vil være Marshalls/TOer ved steder med dårligt udsyn. Men det er en rigtig god ekstra sikkerhed at have en computer på cyklen.

Ja, det er muligt at overdrage/om registrere sit deltagernummer, man skal blot gøre det på Sportstiming.dk via sin ordrekode som står på kvittering. 

Ca. 1 uge før løbet da der fortsat kan komme ændringer i rutens forløb, enten fra kommuner eller lodsejere.

Alle som er tilmeldt og har indtastet korrekt mailadresse modtager en racebriefing i ugen før løbet.

Nej, vejene er ikke lukket eller ensrettet. Ryttere skal følge færdsensreglerne og vise hensyn til medtrafikanter og forbipasserende på landevejen, samt grusstykkerne. Deltagelse er på eget ansvar.

Følg os på Facebook

Website created by Lasse Baik & Raul B. Tătar | Website managed by Raul B. Tătar