Reception, foredrag, middag og fest den 30. august

Vi giver i 2024 en fantastisk mulighed for at deltage i Langeland Rundt på den ultimative måde.


Kom alene, med din ven/veninde eller din bedre halvdel, med din cykelklub eller dit netværk allerede dagen før (fredag den 30/8) og få en unik oplevelse.


Broløkke Herregård slår dørene op for deres fantastiske rammer med gourmet restaurant, store selskabslokaler, eget bryggeri og destilleri og charmerende værelser, og vi skaber stor fest.


Vi inviterer til cykel fest den 30/8 fra kl 17.30


Vi holder reception for alle deltagere inden Bo Hamburger kl 18 vil holde foredrag om sin karriere med gul trøje i Tour de France, flotte sejre og top placeringer ved VM.


Vi får så lækker og cykelvenlig mad med fri bar i de flotte omgivelser, inden det bliver muligt at løsne benene til levende musik.


Man overnatter så på Broløkke og bliver forkælet med lækker morgenmad inden løbet starter kl 10


For medfølgende ægtefæller, tilskuere og gæster vil der være udstillinger, smagsprøver, underholdning og shoppemuligheder før, under og efter løbet ved Broløkke Herregård.


Man runder dagen af efter løbet med frokost og drinks i selskabslokalerne.


Det er en helt igennem fantastisk mulighed for at kombinere cykling med oplevelser, fælleskab og hygge. Langeland når det er bedst!


Se pakkerne i link nedenfor. Bemærk at deltagelse i cykelløbet er inkluderet i pakkerne, og at vi efter køb af overnatningspakke kontakter dig for at få afklaret antal og rutevalg.

Følg os på Facebook

Website created by Lasse Baik & Raul B. Tătar | Website managed by Johnny Killerup